ضرورت رعایت خط قرمز کشت فراسرزمینی

معاون سازمان حفظ نباتات گفت:سلامت و کیفیت محصولات کشاورزی خط قرمز کشت فراسرزمینی است به طوریکه باید برای ورود این محصولات به کشور ضوابط بهداشتی و قرنطینه ای اعمال شود.

یحیی ابطالی معاون سازمان حفظ نباتات در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به کشت فراسرزمینی اظهار داشت: کشت فراسرزمینی افزایش تولید محصول در بخش کشاورزی را به دنبال دارد و از این رو به عنوان جزئی از پیکره وزارت جهاد کشاورزی  با این امرموافق هستیم، اما در واردات آن باید کلیه ضوابط قرنطینه ای اعمال شود.

وی افزود: سلامت و کیفیت محصولات کشاورزی خط قرمز کشت فراسرزمینی است به طوریکه باید برای ورود محصولات فراسرزمینی به کشور ضوابط بهداشتی و قرنطینه ای همانند سایر محصولات وارداتی اجرا و برخورد شود.

ابطالی ادامه داد: با توجه به آنکه کلیه اصول ضوابط بهداشتی در محصولات به دست آمده از کشت فراسرزمینی رعایت خواهد شد جای هیچ نگرانی  در خصوص ورود آفات به باغات وجود ندارد. 

وی با اشاره به اینکه هدف از کشت فراسرزمینی، تامین امنیت غذایی کشور است، بیان کرد: گرچه هدف از کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی مسئله آب و تامین بیشتر امنیت غذایی است اما باید توجه داشت که  اصول بهداشتی کاملا رعایت می شود.

معاون سازمان حفظ نباتات یادآور شد: با توجه به محدودیت آب در بخش کشاورزی و اینکه تولید برخی محصولات همچون چغندر قند به آب فراوان نیاز دارد می توان گفت که برای واردات این محصولات باید فرآوری کامل صورت گیرد به طوریکه حتی  یک گرم خاک روی آن نباشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار