پخش زنده
امروز: -
نظارت بر مراکز طبخ و عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان ؛ مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: 9 اکیپ شامل 20 کارشناس بهداشت محیط کنترل و بازرسی این مراکزرا بر عهده دارند.
ناصحی افزود:بازرسان در ماه مبارک رمضان به صورت شبانه روزی بر کار قنادی و شیرینی فروشی ها ، مراکز تهیه وعرضه آش و حلیم و مواد غذایی مشابه و همچنین رستورانها و فست فودها نظارت می کنند.
وی گفت: امسال با خرید دستگاههای پرتابل بازرسی روند نظارت برمراکز تهیه و عرضه مواد غذایی سرعت یافته است.