۲۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۵۵
کد خبر: 82341770
T T
۰ نفر

هرمزگان محور اصلی پرورش ماهی در قفس

۲۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۵۵
کد خبر: 82341770
هرمزگان محور اصلی پرورش ماهی در قفس

بندرعباس - ایرنا - قائم مقام رئیس سازمان شیلات ایران گفت: موافقت اصولی پرورش 250 هزار تن ماهی در قفس صادر شده كه استان هرمزگان با داشتن سهمی حدود 90 هزار تن، محور اصلی پرورش ماهی در قفس در كشور است.

به گزارش ایرنا ، سیف الله حقیقی روز یكشنبه در نشست ستاد پرورش ماهی در قفس شیلات هرمزگان افزود: پروژه پرورش ماهی در قفس به عنوان شاخص ارزیابی فعالیت های شیلاتی محسوب می شود و این طرح مهم ترین پروژه اقتصاد مقاومتی شیلات است.
وی با بیان اینكه مجموعه سازمان شیلات ایران از تكنولوژی‌های برتر دنیا و كشورهای صاحب‌نام برای مراحل زنجیره‌ای تولید در صنعت پرورش ماهی در قفس بهره مند شده ، گفت: خوشبختانه گامهای اولیه این مهم در چند سال اخیر به خوبی برداشته شده است.
مجری طرح ماهی در قفس سازمان شیلات ایران خاطرنشان كرد: با استفاده از مشخصه مهم اقتصاد مقاومتی یعنی دانش بنیان بودن و اتكا به نیروهای داخلی با تلاش بسیجی وار توانستیم برای سرمایه گذاران و هم سودآور بودن و موفقیت پروژه های پرورش ماهی در قفس را به اثبات برسانیم.
حقیقی همچنین از پایان نگارش شیوه نامه پرورش ماهی در قفس و ابلاغ آن از سوی وزیر جهاد كشاورزی تا پایان سال جاری خبر داد.
وی ، رایزنی و تعامل بیشتر با محیط زیست ، بنادر و دریانوردی ، دامپزشكی و دیگر دستگاه های اجرایی در راستای تسهیل در اعطای مجوز و رفع موانع تولید ، ایجاد مجتمع و شهرك برای ارائه خدمات و پشتیبانی سایت های پرورش ماهی در قفس و استفاده از ظرفیت بنادر صیادی در این راستا را از دیگر اهداف پیشرو سازمان شیلات ایران در این عرصه دانست.
معاون آبزی پروری سازمان شیلات ایران نیز از حمایت 100 درصدی سازمان شیلات ایران از سرمایه گذاران بخش خصوصی كه در زمینه پرورش ماهی در قفس تاكنون اقدام كرده اند ، خبر داد و گفت: در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی قرار است تا پایان برنامه ششم توسعه ، سالانه 200 هزار تن ماهی از طریق پرورش در قفس در دریاهای كشور تولید شود.
حسینعلی عبدالحی عنوان كرد: به منظور تامین بچه ماهی های مورد نیاز برای پرورش ماهی در قفس در دریاهای كشور ، اقدامات لازم برای ایجاد و توسعه مراكز تكثیر ماهیان دریایی در استانهای ساحلی در دست اقدام است و تاكنون در نوار ساحلی جنوب كشور (بوشهر و هرمزگان)چهار واحد مركز تكثیر ماهیان دریایی جهت پرورش ماهیان دریایی در قفس ایجاد شده است.
وی آموزش نیروهای متخصص و كسب تجربه را یكی از مهم ترین محورهای پرورش ماهی در قفس دانست و از سرمایه گذاران پرورش ماهی در قفس خواست تا ضمن توجه بیشتر به این مهم سرمایه گذاری های لازم در این مهم را نیز در برنامه ریزی های تولید خود مدنظر داشته باشند.
‎ مدیر كل شیلات هرمزگان نیز با بیان اینكه پرورش ماهی در قفس محور تحقق اقتصاد مقاومتی به ویژه در نوار ساحلی است ، گفت: این استان علاوه به پیشرو بودن در این مهم ، توانسته گام های خوبی در این راستا بردارد.
سید پرویز محبی با اشاره به اینكه زنجیره تولید و پرورش ماهی در قفس( تولید بچه ماهی ، پرورش ماهی ، كارخانه های غذا و فرآوری) در استان هرمزگان شكل گرفته است، اظهار امیدواری كرد در آینده نزدیك شاهد تبدیل هرمزگان به نمونه موفق كشوری و منطقه ای در پرورش ماهی در قفس باشیم.
وی بیان داشت: در استان هرمزگان تاكنون افزون بر 85 هزار تن مجوز پروش ماهی در قفس داده شده كه از این میان شیلات هرمزگان در شهرستان قشم و بندرلنگه به ترتیب 45 هزار تن و 39 هزار تن و در شهرستان پارسیان و جزیره كیش هركدام 500 تن مجوز پرورش ماهی در قفس اعطا كرده است.
محبی ابراز داشت: در استان هرمزگان همچنین تاكنون افزون بر 115 میلیون قطعه ظرفیت تولید بچه ماهی در حال ایجاد است.
7195/ 1484
خبرنگار: رقیه غلامی زاده **انتشار دهنده : اصغر رضاخانی
۰ نفر