۱۹ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۰۷
کد خبر: 82378625
T T
۰ نفر
فعاليت 7 سردخانه نگهداري محصولات كشاورزي با ظرفيت بيش از 50 هزار تن در البرز

كرج- ايرنا- مدير صنايع كشاورزي سازمان جهاد كشاورزي البرز گفت كه 7 سردخانه نگهداري محصولات كشاورزي با ظرفيت 50 هزار و 500 تن در سال در اين استان فعال است.

فردوس رحيمي نسب روز يكشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به ضرورت ايجاد سردخانه ها براي نگهداري وحفظ كيفيت وجلوگيري از فساد پذيري محصولات كشاورزي، افزود: نگهداري و فراوري محصولات كشاورزي يكي از مواردي است كه بايد به آن اهميت زيادي قائل شد.
وي اظهار داشت: نبود سردخانه در نزديكي محل توليد محصولات كشاورزي ، در زمان برداشت محصول ،با توجه به كوتاه بودن فصل برداشت و فساد پذيري بسياري از محصولات توليدي ، هر ساله خسارات زيادي به توليد كنندگان وارد مي كند.
وي گفت: كشاورزان به دليل كوتاه بودن زمان ماندگاري محصولات لا جرم توليداتشان را به نازل ترين قيمت به واسطه ها عرضه مي كنند كه همين امر باعث زيان اين قشر زحمتكش مي شود.
رحيمي نسب افزود: اين در حالي است كه در صورت ايجاد سردخانه در محل ، باغدار و كشاورز ميتواند با حفظ كيفيت ماده غذايي براي مدتي از محصول خود نگهداري كرده و با قيمتي عادلانه آن را در بازارها عرضه كرده و از سوي ديگر مصرف كننده نيز مي تواند نيازهاي خود را در فصول مختلف سال با كيفيت خوب و قيمت مناسب از بازار تهيه كند.
وي اضافه كرد: با توجه به پتانسيل بالاي مناطق مختلف استان البرز در توليد محصولات كشاورزي (زراعي، باغي ، دامي و شيلاتي ) نياز به نگهداري و منجمد كردن اين محصولات، بيش از پيش احساس مي شود .
مدير صنايع تبديلي و تكميلي كشاورزي جهاد كشاورزي البرزگفت: با توجه به مسايل گفته شده اين مديريت تا كنون اقدام به صدور 29 مورد جواز تاسيس در زمينه سردخانه و نگهداري مواد غذايي نموده كه از اين ميزان 7 طرح جمعا با ظرفيت 50 هزار و 500 تن در سال كه شامل 44 هزار و 500 تن سردخانه بالاي صفر و 6 هزار تن سردخانه زير صفر به بهره برداري رسيده اند .
وي يادآوري كرد اين واحدها در سال 94 اقدام به صادرات 10 هزار و 700 تن انواع محصولات كشاورزي شامل سبزيجات، كلم، گل كلم، كرفس، فلفل وكاهو به ارزش 4 ميليون و 200 هزار دلار به كشور امارت كرده اند.
6156/1535خبرنگار: نوشين طهماسبي**انتشار دهنده:داريوش غفاري

سرخط اخبار استان‌ها