کد خبر: ۱۶۱۴۶۱
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 04
رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران درمورد رعایت نکات بهداشتی و سلامتی برای آجیل بیان کرد: آجیل از جمله تنقلاتی است که بسیار مورد توجه مردم قرار می گیرد و با رنگ و لعاب های جذاب، هر بیننده‌ای را به خرید تشویق می کند.
شفاآنلاین>تغذیه>رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران گفت: برخی آجیل‌ها با رنگ‌های غیرمجاز و ظاهری فریبنده در دسترس خریداران قرار گرفته که موجب مسمومیت می‌شوند.

به گزارش شفاآنلاین،محمد حسین عزیزی رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران درمورد رعایت نکات بهداشتی و سلامتی برای آجیل بیان کرد: آجیل از جمله تنقلاتی است که بسیار مورد توجه مردم قرار می گیرد و با رنگ و لعاب های جذاب، هر بیننده‌ای را به خرید تشویق می کند.

وی افزود: یکی از عوامل جذابیت آجیل ، رنگ های خوراکی است که در پسته، انواع تخمه و بادام و غیره استفاده می شود و متأسفانه به اسم محصول صادراتی و مرغوب توزیع شده و سودهای زیادی را روانه جیب سودجویان کرده است.

رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران گفت: رنگ‌های مصرفی در خوراکی ها حاصل مواد طبیعی و خالص، و یا ترکیبات شیمیایی است که اثرات سوء در بدن و سلامت محصولات طبیعی خوراکی دارندو بسیاری از این رنگ ها از کشورهای دیگر وارد شده است که کیفیت آن بستگی به کشور تولید کننده آن دارد.

وی عنوان کرد: بسته بندی رنگ های خوراکی(Edible colors) باید تاریخ، استاندارد غذایی و شماره درج شده و مجوز لازم را کسب کرده باشد؛ با این حال حتی رنگ های مجاز خوراکی، نیز باید به اندازه تعیین شده مصرف شود و استفاده بیشتر آن می تواند خطرساز شود.

عزیزی عنوان کرد: رنگ های مجاز مصرفی در مواد خوراکی، خالص و عاری از سموم و مواد شیمیایی است در حالی که در برخی موارد شاهد رنگ های غیر طبیعی بر آجیل و خوراکی‌هایی چون برگه های زردآلو هستیم که با ظاهر فریبنده، خریداری شده و مصرف می شود.

وی تصریح کرد: دفع سموم حاصل از رنگ های خوراکی از بدن بسیار مشکل و مسمومیت زا است بنابراین  توصیه می شود حتما از آجیل های خام و بدون نمک و رنگ‌های پررنگ استفاده شده همچنین خریداران این محصولات را از مغازه های معتبر تهیه کنند.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: