• شنبه / ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 95031717001
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

روزه‌داران مصرف مواد نشاسته‌ای را کاهش دهند

روزه‌داران مصرف مواد نشاسته‌ای را کاهش دهند

یک متخصص تغذیه با تاکید بر لزوم کاهش مصرف مواد نشاسته‌ای در ماه رمضان، خاطرنشان کرد: اگر در این روز‌ها دریافت مواد نشاسته‌ای را کمتر کنیم، ضعف روزانه‌ کمتری خواهیم داشت.

‌محمد صفریان در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه خراسان، با تاکید بر لزوم کاهش مصرف مواد نشاسته‌ای در ماه رمضان، خاطرنشان کرد: اگر در این روز‌ها دریافت مواد نشاسته‌ای را کمتر کنیم، ضعف روزانه کمتر، نیاز به آب کمتر و روزه‌داری آسان‌تر خواهد ‌شد.

وی با اشاره به اینکه بیشتر مشکلات روزه‌داران در ماه مبارک رمضان ناشی از مصرف کم آب است، گفت: توصیه ما به روزه‌داران این است که از افطار تا سحر به اندازه کافی مایعات مصرف کنند.

وی ادامه داد: روزه‌داران یک تا دو ساعت بعد از افطار مصرف مایعات را افزایش دهند تا در طول شب بین هشت تا ۱۰ لیوان آب میل کنند.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: مصرف غذاهایی که آب بیشتری دارند مانند برخی میوه‌ها و سبزیجات می‌تواند به کاهش کم‌آبی کمک کند.

این متخصص تغدیه با اشاره به نحوه مصرف موادغذایی از افطار تا سحر، عنوان‌کرد: مصرف غذای سبک در افطار، خوردن غذای معمولی و سبک در وعده سحری، مصرف کم آب بعد از غذا چه در سحر چه در افطار موجب می‌شود روز‌ه‌داری کمی آسان‌تر باشد.

وی مصرف یک تا دو نوبت میوه بعد از افطار را به روزه‌داران توصیه کرد و گفت: روزه‌داران هرچه بیشتر میوه مصرف کنند، بهتر است.

صفریان همچنین روزه‌داران را به کاهش مصرف غذاهای ناسالم توصیه کرد و گفت: مصرف غذاهای چرب و خیلی شیرین مناسب نیست.

انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha