مصرف گوشت قرمز، عامل شیوع جهانی چاقی است
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما محققان علوم پزشکی در استرالیا اعلام کردند مصرف گوشت قرمز از دلایل اصلی چاقی در سطح جهانی است.
دانشمندان در دانشگاه آدلاید تحت سرپرستی پروفسور ماسیچ هنبرگ اعلام کردند یافته های آنان نشان می دهد یکی از دو دلیل مهم شیوع چاقی، مصرف گوشت قرمز است و دیگری نیز مصرف بالای قند.
این محققان با بررسی چاقی در 170 کشور جهان دریافتند مصرف گوشت قرمز علت چاقی نزدیک به 50 درصد از مردم جهان و مصرف قند نیز سبب چاقی 50 درصد مابقی است.
به گزارش پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت، عوامل موثر در ایجاد چاقی شامل عوامل ارثی، پرخوری، تغییر سوخت وساز بافت چربی، کاهش تولید گرما ، کاهش فعالیت جسمی بدون کاهش مقدار غذای دریافتی و برخی از داروهاست.
افزایش چربی شکم نیز که به چاقی شکم موسوم است با افزایش خطر بروز بیماری های قلبی عروقی همراه است. محققان بر این باورند که ذخیره اصلی انرژی بدن، چربی است.
برخی بیماران از افزایش پیشرونده وزن شکایت می کنند، حال آنکه مقدار غذای دریافتی آنها افزایش نیافته است. باید گفت که چنین وضعیتی کاملاً امکان پذیر است.
کاهش پیشرونده توده عضلانی بدن که با افزایش سن روی می دهد، امری اجتناب ناپذیر است.
در عین حال به دلیل کاهش توانایی بدن در سوزاندن چربی ها، وزن افزایش می یابد.
در این حالت اگر مقدار کالری دریافتی به میزان قبلی باقی بماند، به ناچار افزایش وزن خواهیم داشت که بیشتر از چربی تشکیل شده است.
بنابراین تولید انرژی کاهش می یابد و برای جبران انرژی از دست رفته نیاز به دریافت مقدار بیشتری ماده غذایی خواهد بود.