رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی گفت: اجرای موفق طرح راهبرد کشاورزی پایدار برای نجات دریاچه ارومیه نیازمند آموزش و اجرای نمایش میدانی و همچنین تعامل بیشتر کشاورزان در حوضه آبریز دریاچه است.

به گزارش خبرآنلاین، شهرام شفیعی در حاشیه بازدید از طرح پایلوت کشاورزی روستای 'آخوند قشلاق بناب افزود: این طرح به صورت پایلوت در 44 روستای حاشیه دریاچه ارومیه در استان های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی در حال اجراست.

وی اضافه کرد: بیشترین حوزه اجرای این طرح با 22 روستا در آذربایجان غربی و 22 روستای دیگر در شهرستانهای عجب شیر،بناب ،ملکان ،اسکو ، آذر شهر و شبستر قرار دارد.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی منطقه 3 کشور گفت: در این طرح بیش از20 نفر از کارشناسان حوزه های کشاورزی به همراه اکیب ناظران سازمان و گروه تئاتر خیابانی حضور دارند که راهنمایی ها و اطلاعات کامل اجرای این طرح را در اختیار کشاورزان قرار می دهند.

وی یادآوری کرد: این طرح همه روزه بطور مداوم در روستاهای مورد نظر اجرا میشود و تاکنون 5 روستا مورد بازدید و پایش قرار گرفته است.

شفیعی اضافه کرد: طرح راهبرد IPCM عبارت از استقرار سیستم مدیریت جامع تولید با تاکید بر کشاورزی مشارکتی و اصلاح یا تغییر روشهای مدیریت تولید است.

وی همچنین یادآور شد: استانداردسازی فرایند تولید محصولات کشاورزی و گسترش همکاری تشکل ها، بهره برداران و جوامع محلی در مدیریت مشارکتی آب، تولیدات بیشتر با کاهش هزینه ها و بهبود کیفیت محصولات از طریق افزایش دانش و آگاهی بهره برداران از دیگر اهداف این طرح است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی منطقه 3 کشور گفت: طرح کشاورزی پایدار برای نجات دریاچه ارومیه  با همکاری سازمان ملل متحد، کشور ژاپن ، طرح ملی انجمن حفاظت از تالاب های کشور،سازمان جهاد کشاورزی استان های آذربایجان شرقی و غربی ، توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی با حضور جوامع محلی در حوضه آبریز این دریاچه در روستاهای استان های مربوطه اجرا می شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 539217

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 3 =