۲۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۵:۴۱
کد خبر: 82228788
T T
۰ نفر
مركز تحقيقات كشاورزي اردبيل در اجراي طرح نظام نوين ترويج كشاورزي رتبه اول كشوري را كسب كرد

اردبيل - ايرنا - مدير روابط عمومي جهاد كشاورزي استان اردبيل گفت: مركز تحقيقات ، آموزش كشاورزي و منابع طبيعي اين استان با همكاري مديريت هماهنگي ترويج كشاورزي در اجراي طرح نظام نوين ترويج كشاورزي رتبه اول كشوري را كسب كرد.

جاويد صحرايي روز سه شنبه در جلسه شوراي تحقيقات جهاد كشاورزي استان افزود: كسب رتبه اول پروهش توسط محققان مركز تحقيقات در بين 32 مركز تحقيقاتي كشور بيانگر كارداني و انسجام و تعامل محققان با مروجان و مسوولان و دست اندركاران بخش كشاورزي استان است.
وي گفت: محققان در تمام زيربخش هاي زراعت ، باغباني و دامداري با جديت طرح هاي تحقيقاتي را اجرا مي كنند و
گره گشاي بسياري از معضلات و مشكلات مربوط به زير بخش هاي مختلف كشاورزي هستند.
او اظهار كرد: اين زحمات زماني مي تواند نتيجه مطلوب و قابل قبول را به همراه داشته باشد كه به بهترين نحو ممكن يافته هاي تحقيقاتي توسط مروجان به كشاورزان انتقال داده شود و نتايج از طرح هاي تحقيقاتي و زحمات محققان به بهترين نحو ممكن در سايت هاي خبري و رسانه هاي ارتباط جمعي و روزنامه ها و هفته نامه ها براي افزايش دانش و آگاهي افكار عمومي درج شود.
به گزارش ايرنا از روابط عمومي جهاد كشاورزي اردبيل ، صحرايي گفت: روابط عمومي مركز تحقيقات بايد با دعوت مستمر و منظم از مسوولان و دست اندركاران بخش توليد دستاوردهاي محققان را به صورت حضوري و عيني به آنها ارائه دهد و نقش اهميت كليدي و حساسي كه مراكز تحقيقاتي در تحقق شعار اقتصاد مقاومتي ، اقدام و عمل دارند را به مسوولان انتقال دهد.
او همچنين در زمينه نقش كليدي و موثر روابط عمومي ها در انتقال يافته هاي پژوهشي افزود: رسانه ها و مطبوعات با همكاري روابط عمومي دستگاههاي دخيل در تحقيقات و كشاورزي از توان بسيار بالايي براي جهت دهي افكار عمومي و انديشه ها و تصورات جامعه برخوردارند و به عنوان يكي از مهم ترين بخش هاي جامعه مي توانند نقش تاثير گذاري در تبيين و ترويج شعار سال و تبديل آن به يك گفتمان عمومي ايفا كند و زمينه ساز تحقق آن شوند.
او بيان كرد: روابط عمومي ها و رسانه ها به واسطه توانايي هايي كه در برقراري ارتباط با جامعه و اطلاع رساني ، افكارسنجي و جهت دهي به افكار عمومي دارند و نقش واسطه بين مردم و مسوولان دارند مي توانند نقش موثري در تبيين و ترويج و برجسته سازي شعار سال ايفا كنند.
او اضافه كرد: روابط عمومي ها و رسانه ها به عنوان دو بال عرصه اطلاع رساني و پل ارتباطي ميان دولت و ملت
مي توانند نقش مهمي در انتقال زحمات محققان و پژوهشگراني داشته باشند كه به صورت شبانه روزي در تحقق اهداف تحقيقاتي در زير بخش هاي زراعت ، دامداري و باغباني تلاش مي كنند.
تنوع اقليمي ، وجود كشت و صنعت ها ، دشت هاي حاصلخيز ، 120 هزار بهره بردار ، 4.2 ميليون واحد دامي ، عشاير ايل سون ، سدهاي ذخيره آب ، توليد چهار درصد از محصولات كشاورزي كشور ، نقش 28 درصد بخش كشاورزي در توليد ناخالص و نقش 38 درصدي بخش كشاورزي در جمعيت شاغل استان از جمله قابليت هاي مهم كشاورزي استان اردبيل است.
استان اردبيل در توليد بسياري از ارقام از جمله رتبه اول توليد عدس ، رتبه اول توليد كلزا ، رتبه دوم توليد سيب زميني ، رتبه سوم توليد عسل ، رتبه پنجم توليد چغندر قند ، رتبه هفتم توليد حبوبات و رتبه هفتم توليد گندم و جو را دارد.
پارسال بيش از نيم ميليون تن محصول گندم كه در تاريخ خريد اين محصول بي سابقه است در كمترين زمان ممكن و با بهره گيري از حداكثر امكانات به صورت شبانه روزي خريداري شد و جايگاه استان در توليد گندم از رتبه 13 به 4 كشوري ارتقا يافت.
6018/6016

سرخط اخبار استان‌ها