استفاده از نانو برای نگهداری مواد غذایی
پژوهشگران ایرانی توانستند به یک نوع نانو ماده دارای خاصیت ضدمیکروبی دست یابند که میتوان از آن بهعنوان ماده نگهدارنده مواد غذایی استفاده کرد.
محبوبه میرحسینی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما درباره این طرح گفت: افزایش مقاومت باکتریها به مواد آنتی بیوتیک به عنوان یک مشکل اساسی در سیستم بهداشتی مطرح است.
وی افزود: درطرح حاضر یک نانو ماده ضد میکروبی جدید برای استفاده بهعنوان ماده نگهدارنده مواد غذایی پیشنهاد شده است.
این محقق تصریح کرد: با بهرهگیری از نتایج این طرح میتوان مواد غذایی را با هزینه کمتر و ایمنی بیشتر نگهداری کرد.
این طرح با حمایت ستاد توسعه نانو در حال انجام روند تجاری سازی است.