• چهارشنبه / ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۸:۳۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 95050108298
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

سرمایه‌گذاری راه توسعه صنایع تبدیلی خراسان رضوی

ایسنا/خراسان رضوی وزیر اسبق جهادکشاورزی گفت: سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی بیشتر در خراسان رضوی راه توسعه وسیعی از نظر تولیدات و به خصوص محصولات غذایی و صنایع غذایی را به وجود می‌آورد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی انجمن صنایع تبدیلی کشاورزی خراسان رضوی، عباسعلی زالی بیان کرد: سرمایه‌گذاری مشترک با سایر کشورهای خارجی به خصوص روسیه و کشورهای اطراف آن می‌تواند برای رشد صنایع تبدیلی کشاورزی خراسان رضوی مفید و الگو دیگر استان‌ها باشد. 

وی تصریح کرد: این در حالی است که سرمایه‌گذاری‌های سنگینی در قسمت انواع صنایع از جمله صنایع تبدیلی کشاورزی داشته‌ایم. خوشبختانه کشور ما از نظر میوه، لبنیات و موادغذایی در موقعیت خوبی قرار دارد و از طرفی روسیه نیز به این محصولات نیاز دارد اما باید از این که محصولات‌مان حداقل شرایط کیفیتی ورود به بازار و عرضه را داراست اطمینان حاصل کنیم.

وزیر اسبق جهادکشاورزی تنها راه رقابت با محصولات غذایی سایر کشورها را برنامه‌ریزی، شناخت ظرفیت و نیازهای خراسان رضوی دانست و عنوان کرد: در صورت نیازسنجی کشورهای دیگر و تطبیق کیفیت محصولات غذایی خود با معیارهای کشورهای خارجی می‌توان محصولات را وارد بازارهای جهانی کرد.

زالی اظهار کرد: خراسان رضوی ظرفیت‌های بالقوه ای در دامداری و باغات دارد که در هر دو مقوله آن برنامه‌های توسعه‌ای و افزایش تولید اختصاص داده شده است.

نماینده اتاق بازرگانی البرز در خصوص لزوم جدیت در اجرای برنامه‌های ورود به بازارهای جهانی، افزود: جدیت در استفاده از ظرفیت‌های کشاورزی تاثیر بهتری بر اقتصاد کشور دارد. این را نیز مد نظر داشته باشید که یکی از پتانسیل‌های ایران در صادرات محصولات غذایی و دامی حلال برای منطقه‌های مسلمان‌نشین است و از این طریق می‌توان در روسیه و تمام دنیا به جایگاه خاصی دست یابیم.

زالی افزود: در حال حاضر واحدهای صنایع تبدیلی کشاورزی با مشکلاتی همچون نبود وام بانکی با سود تسهیلاتی پایین، نبود معافیت‌های مالیاتی، کمبود سرمایه و … روبه رو هستند که سبب اختلال در عملکرد صحیح می‌شود. به همین جهت صرف نظر از مقوله صادرات و واردات باید مشکلات را از پیش پای تولیدکنندگان صاحبان صنایع و اقتصاد کشور برداریم.

نماینده اتاق بازرگانی البرز عنوان کرد: در اتاق بازرگانی هر استان با کمک استاندار و با عنوان «شورای گفت و گو استان» مشکلات صنایع تبدیلی مطرح، بررسی و راه حل‌یابی می‌شود.

وی گفت: اگر واحدهای تولید صنایع غذایی در روستاها مستقر شوند سبب جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر و شکوفایی صنعت در روستاها می‌شود و همچنین می‌تواند بر افزایش تولید و اشتغال زایی در صنایع وابسته تاثیرگذار باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha