۵ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۵۵
کد خبر: 82473496
T T
۰ نفر
يك هزار و 669بازديد از اماكن عمومي و مراكز عرضه مواد غذايي در قزوين انجام شد

قزوين-ايرنا- رئيس مركز بهداشت استان قزوين، از انجام يك هزار و 669 بازديد بهداشتي از مراكز تهيه و توزيع مواد عذايي و اماكن عمومي و بين راهي استان در ايام نوروز خبر داد.

دكتر سيد سعيد اسكويي روز شنبه در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا افزود: در راستاي اجراي طرح بسيج سلامت نوروزي، كارشناسان و بازرسان بهداشت محيط استان از 25 اسفند تا پايان روز جمعه چهارم فروردين ماه با انجام يك هزار و 171 بازديد از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي، 370 بازديد از اماكن عمومي و 128 بازديد از اماكن بين راهي، يك هزار و 629 كيلوگرم/ ليترمواد غذايي غيرقابل مصرف را معدوم كردند.
وي اضافه كرد: همچنين در اين بازديدها 615 مورد كلرسنجي آب شرب و 15 مورد كلرسنجي از آب استخرهاي قزوين نيز توسط اين كارشناسان انجام شد.
اسكويي ادامه داد: در طرح بسيج سلامت نوروزي كه هر ساله به منظور نظارت بهداشتي از اماكن حساس اجرا مي شود، مراكز عرضه كننده مواد غذايي، استخرهاي شنا، آرايشگاه ها، پايانه هاي مسافربري، هتل ها، مسافرخانه ها و رستوران ها، شيريني پزي ها، جايگاه هاي عرضه بنزين و بوستان ها، ايستگاه هاي راه آهن و سرويس هاي بهداشتي عمومي مورد نظارت دقيق كارشناسان بهداشت محيط قرار مي گيرد.
وي گفت: براي بازديد از اين اماكن كارشناسان بهداشت محيط استان در ساعات اداري و غيراداري به طور متوسط در قالب 46 تيم يك تا 2نفره بازرسي از اماكن و مراكز را بر عهده دارند.
رئيس مركز بهداشت استان قزوين افزود: مردم مي توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه بهداشت اين مراكز و اماكن عمومي، موارد را با سامانه 190 يا 1490 وزارت بهداشت در ميان بگذارند تا در بين 24 تا 72 ساعت به آنها رسيدگي شود.
طرح ملي بسيج سلامت نوروزي تا 15فروردين ماه ادامه دارد.
حدود 120كارشناس بهداشت محيط استان در اجراي اين طرح مشاركت دارند.
در سال گذشته با اجراي اين طرح11هزار و 200 بازديد بهداشتي از مراكز عرضه مواد غذايي و اماكن بين راهي انجام شده بود.
7388/ 6128 *خبرنگار: پريسا نوروزي ** انتشار دهنده: مقدم سليمي

سرخط اخبار استان‌ها