یک کارشناس تغذیه دیابت یک بیماری قابل پیشگیری و کنترل است

یک کارشناس ارشد صنایع غذایی گفت: امروز محصولاتی در کشور تولید و عرضه می‌شود که فاقد قند بوده و برای سلامت افراد ضرری ندارد.

به گزارش خبرآنلاین از شیراز،نرگس ناديان که در نشست خبري برپايي كمپين " با تغذيه سالم به جنگ ديابت برويم" سخن می گفت با بيان اينكه جمعيت ديابتي‌ها به 600 ميليون نفر در جهان رسيده است، گفت: اگر تمام ديابتي‌ها را جمعيت يك كشور در نظر بگيريم، اين كشور به لحاظ جمعيت، بعد از كشورهاي چين و هند، پرجمعيت‌ترين كشور جهان محسوب مي‌شود.

ناديان با تاكيد براينكه ديابت يك بيماري قابل پيشگيري و كنترل است، گفت: تغذيه سالم، ورزش و توجه به شاخص‌هاي آرامش در زندگي، مهمترين عوامل تاثيرگذار بر پيشگيري يا كنترل ديابت است.

او با اشاره به برخي محصولات غذايي كه قند در آنها به شكل كامل حذف شده است، گفت: در اين نوع از محصولات به‌جاي قند از يك قند ايزومالت استفاده شده است.

ناديان تصريح كرد: قند ايزومالت استفاده شده در برخي محصولات نظير پودر جايگزين شكر، كه مورت تاييد بسياري از متخصصان تغذيه نيز قرار دارد، به واسطه داشته كالري بسيار كم و تفاوت در شيوه‌هاي جذب توسط بدن، موجب بالارفتن قند خون در افراد مبتلا به ديابت نمي‌شود.

اين كارشناس صنايع‌ غذايي با بيان اينكه استفاده از محصولات فاقد شكر، خطر پوسيدگي دندان‌ها و مشكلات گوارشي را نيز به‌دنبال ندارد، گفت: توجه به تغذيه نه تنها در بيماران مبتلا به ديابت بلكه براي افراد سالم و با هدف پيشگيري از ابتلا به بيماري‌هاي متابوليك، يك ضرورت است.

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 530326

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 9 =