به گزارش ایرنا حسین رشیدی عصر چهارشنبه در كارگروه سلامت استان كرمان افزود: مرغ های تولیدی بر اساس استاندارد باید وزنی بین هزار و 200 تا هزار و 800 گرم داشته باشند.
وی خاطرنشان كرد: مرغ های تولیدی در اندازه استاندارد، لذیذتر و خوش خوراك تر خواهند بود زیرا در طول دوره پرورش نیاز كمتری به دارو دارند و با این اقدام طول دوره پرورش نیز كاهش می یابد.
وی ادامه داد: در راستای سند امنیت غذایی كرمان، گوشت مرغ تولیدی در این استان كد رهگیری دارد و میزان آنتی بیوتیك موجود در آن پایش می شود.
رشیدی با اشاره به اینكه كشتارگاه های استان كرمان در دو سال گذشته وضعیت نابسامانی داشتند گفت: بنا به دستور استاندار كرمان، اقدامات جدی برای ساماندهی كشتارگاه ها در كرمان انجام شده است.
وی گفت: خوشبختانه اقدامات انجام شده در سال گذشته نتیجه داد و كشتارگاه صنعتی بم راه اندازی شد و تمام ضابطه های بهداشتی در این كشتارگاه رعایت شد.
رشیدی عنوان كرد: كشتارگاه صنعتی بم می تواند نیاز منطقه شرق استان كرمان را تامین كند و نیاز است كه شهرداران زمینه انتقال امن و سالم دام ها را فراهم كنند.
وی اظهار كرد: انتقال مدیریت كشتارگاه كرمان از شهرداری به بخش خصوصی نیز انجام شده و از ابتدای سال جاری بخش خصوصی مدیریت كشتارگاه ها را به در اختیار گرفته و در حال حاضر، وضعیت به وضع مطلوب رسیده است.
7440/3029
كرمان - ایرنا - مدیركل دامپزشكی استان كرمان گفت: مرغ بزودی با اندازه استاندارد و در راستای اجرای سند امنیت غذایی به بازار استان كرمان عرضه می شود.
سرخط اخبار استانها
-
رویداد ملی آواها و نواهای رضوی در گلستان برگزار شد
گرگان- ایرنا- رویداد ملی آواها و نواهای رضوی همزمان با ایام دهه کرامت…
-
عاملان شرارت و قمهکشی در بیمارستان ابنسینا دلفان دستگیر شدند
خرم آباد - ایرنا - فرمانده انتظامی استان لرستان گفت: سه عامل شرارت…
-
«هشتمین نشان فردوسی» به سه حماسهگر عرصه نبرد و ادبیات اعطا شد
مشهد - ایرنا - هشتمین نشان فرهنگی و هنری «فردوسی» در سالروز بزرگداشت…
-
شایعه حمله به بیمارستانی در دلفان؛ درگیری شخصی بین سه نفر بود
خرم آباد - ایرنا - رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دلفان گفت: خبر…