۳۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۴
کد خبر: 82606002
T T
۰ نفر

بررسي راهكارهاي كاهش قيمت گوشت قرمز در البرز

۳۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۴
کد خبر: 82606002
بررسي راهكارهاي كاهش قيمت گوشت قرمز در البرز

كرج -ايرنا- متوليان امور اقتصادي استان البرز با برگزاري نشستي با حضور اعضاي ستاد تنظيم بازار، راهكارهاي حفظ و كاهش قيمت گوشت قرمز را دراين استان مورد بررسي قرار دادند.

به گزارش ايرنا، در اين نشست ضمن تاكيد اجراي طرح هاي نظارت بر قيمت كالاها به صورت مستمر درسطح بازار مقرر شد سازمان ميادين و فروشگاه هاي آن سازمان براي توزيع گوشت همكاري لازم را داشته باشند.
نوسان قيمت برخي از كالاها، بررسي علل افزايش قيمت برخي ديگر و اجراي طرح هاي بيشتر نظارتي بر بازار و اصناف با هدف جلوگيري از اعتراض مصرف كننده از ديگر مباحثي بود كه دراين نشست مورد تاكيد قرارگرفت.
مديركل هماهنگي اقتصادي و امور بين الملل استانداري البرز روز شنبه دراين نشست، گفت: دراجراي طرح ضيافت درماه مبارك رمضان توزيع برنج ، شكر، گوشت مرغ منجمد، گوشت قرمز با قيمت مناسب انجام شد.
پرويز زرگر افزود: اجراي طرح هاي نظارتي بر كنترل بازار همچنان ادامه دارد و تمام دستگاه هاي اجرايي مرتبط ملزم به همكاري هرچه بيشتر دراين زمينه هستند .
وي گفت: درسه ماه اول سالجاري شاهد كاهش 25 درصد پرونده هاي تعزيرات حكومتي نسبت به سال گذشته بوديم كه 80 ميليارد ريال نيز وجه تعزيري درماه مبارك رمضان از واحدهاي متخلف دريافت شده است .
زرگر ادامه داد: با توجه به نياز بازار به گوشت قرمز نيز از سوي اداره كل دامپزشكي استان البرز روزانه از كشور ارمنستان 15 تن گوشت بره كه در زمان ورود محموله ها مجددا تحت نظارت كارشناسان دامپزشكي قرار گرفته و در مراكز منتخب سطح استان با قيمت مناسب عرضه مي شود ،مدنظر قرار گرفته است .
وي اضافه كرد: اين گوشت بصورت تازه و با كيفيت بالا دركشتارگاههاي كشور ارمنستان تحت نظارت بهداشتي توسط كارشناسان جمهوري اسلامي ايران ذبح شرعي مي شود كه اين گوشت از باكيفيت ترين نوع گوشت بره است .
8029/1535خبرنگار:حكيمه كشاورز** انتشاردهنده:داريوش غفاري

سرخط اخبار استان‌ها