۶ مهر ۱۳۹۵، ۱۴:۵۷
کد خبر: 82246048
T T
۰ نفر
21 هزار و 660 كيلوگرم فرآورده خام دامي در استان مركزي ضبط و معدوم شد

اراك- ايرنا- رئيس اداره نظارت بر بهداشت عمومي و مواد غذايي اداره كل دامپزشكي استان مركزي گفت: 21 هزار و 660 كيلوگرم فرآورده خام دامي در نيمه نخست امسال در اين استان ضبط و معدوم شد.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومي اداره كل دامپزشكي استان مركزي، دكتر سيروس سلمان نژاد افزود: اين فرآورده ها در 887 مورد نمونه برداري از 48 هزار و 612 مورد بازرسي، از واحدهاي توليد، نگهداري و عرضه محصولات دامي استان كشف و 93 واحد متخلف به مراجع قضايي معرفي شده است.
وي گفت: كشتار 112 هزار و 330 راس دام سبك و سنگين با نظارت اين اداره كل در استان مركزي است و پنج هزار و 730 تن گوشت در اين مدت از كشتارگاه هاي دام استان توليد و 41 تن گوشت قرمز به دليل وجود برخي بيماري هاي انگلي و لاغري دام ضبط و معدوم شد.
رئيس اداره نظارت بر بهداشت عمومي و مواد غذايي اداره كل دامپزشكي استان مركزي خاطر نشان كرد: 11 ميليون و 640 هزار قطعه طيور در كشتارگاه هاي اين استان در نيمه نخست امسال كشتار و 27 هزار و 238 تن گوشت مرغ توليد شد.
دكتر سلمان نزاد ادامه داد: از اين تعداد 184 هزار و 612 قطعه طيور غير قابل مصرف تشخيص داده شد و توسط بازرسان اين اداره كل از چرخه مصرف خارج شد.
وي، از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتي درخصوص فرآورده هاي خام دامي در عرضه فرآورده‌هاي خام دامي غيربهداشتي و فاقد هويت، كشتار غير مجاز، حمل و نقل انواع گوشت سفيد و قرمز با شماره‌تلفن‌ 1512سامانه پاسخگويي به شكايات مردمي مراتب را اطلاع رساني كنند.
استان مركزي داراي 622 واحد مرغداري صنعتي، 491 واحد گاوداري صنعتي، 191 كارگاه پرورش آبزيان، 638 واحد زنبورداري، هشت كشتارگاه صنعتي طيور و 23 واحد كارخانه توليد خوراك و مكمل دام و طيور است.
/6013/1955/ ** خبرنگار:مهدي عظيمي*انتشار دهنده:مژگان حيدري*

سرخط اخبار استان‌ها