۲۴ شهریور ۱۳۹۵، ۱۳:۵۴
کد خبر: 82229967
T T
۰ نفر
توليد گوشت سفيد، گوشت قرمز و شير در لرستان بالاتر از ميانگين جهاني است

خرم آباد - ايرنا - معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي لرستان گفت: ميزان توليد گوشت سفيد، گوشت قرمز و شير در لرستان بالاتر از ميانگين كشوري و جهاني است.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي لرستان، ناصرنجيب زاده در همايش توجيه كارشناسان مراكز خدمات جهاد كشاورزي افزود: سرانه توليد گوشت مرغ در كشور و جهان به ترتيب 27 و 15 كيلوگرم و در لرستان 30 كيلوگرم است.
وي با بيان اينكه ساليانه در كشور 2 ميليون و 100 هزارتن گوشت مرغ توليد مي شود، اظهار كرد: همچنين در سال 806 هزراتن گوشت قرمز در كشور توليد مي شود.
نجيب زاده گفت: سرانه توليد اين محصول در كشور 2.10 كيلوگرم، سرانه توليد جهاني 5.11 و در استان 15 كيلوگرم است.
وي در خصوص توليد شير اظهار كرد: در سال 9 ميليون و 200 هزار تن شير در كشور توليد مي شود كه سرانه اين ميزان در كشور 116 كيلوگرم، جهان 107 كيلوگرم و لرستان 120 كيلوگرم مي باشد.
وي همچنين برنامه هاي سازمان جهاد كشاورزي استان لرستان در حوزه دام و طيور در راستاي اقتصاد مقاومتي را فعال سازي واحدهاي غيرفعال، ايجاد ظرفيت هاي جديد صنعتي با ايجاد زنجيره توليد شير و گوشت قرمز، افزايش بهره وري در توليد با ارتقا دانش فني و علمي توليدكنندگان، ايجاد دامداريهاي پر توليد با اصلاح نژاد گاوهاي چندمنظوره و اصلاح نژاد دامهاي بومي سبك با نژادهاي پر توليد عنوان كرد.
نجيب زاده گفت: با اجراي اين برنامه ها طي برنامه پنج ساله ششم ميزان توليد شير با ضريب پنج درصد سالانه از 210 هزارتن سال 94 به 274 هزارتن در سال 99، توليد گوشت قرمز از 25 هزار و 800 تن در سال 94 به 29 هزارتن در سال 99 و توليد گوشت مرغ با رشد سالانه 2 درصد از 53 هزارتن سال 94 به 70 هزارتن در سال 1399 خواهيم رسيد.
لرستان داراي شش ميليون راي واحد دامي و بيش از 500 واحد مرغداري است.
7269/ 6001

سرخط اخبار استان‌ها