افزایش کیفیت نان در راه است

معاون داخلی بازرگانی دولتی گفت:در راستای افزایش کیفیت تولید نان کشور صنعتی کردن تولید می تواند با ذائقه مردم کشور بیشتر سازگار باشد

حسن عباسی معروفان معاون داخلی بازرگانی دولتی در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اقدامات دولت در جهت افزایش کیفیت نان اظهار داشت: طی ده سال اخیر مصرف سرانه گندم به ازای هر نفر 12 کیلو بوده که با واقعی شدن قیمت ها و افزایش کیفیت نان، سرانه مصرف به کمتر از 6 کیلو رسیده است.

به گفته وی افزایش کیفیت نان کاهش ضایعات طی سال های اخیر را به همراه داشته است.

عباسی معروفان با اشاره به دیگر عوامل موثر در افزایش کیفیت نان گفت: استفاده از بذرهای متداول در مزارع گندم از سوی کشاورزان، پیشرفت در مراحل کاشت، داشت و برداشت محصول و همچنین تجهیز کارخانه های آرد سازی به تجهیزات روز دنیا  منجر به افزایش گلوتن و کاهش ضایعات آرد و نان شده است.

معاون داخلی بازرگانی دولتی تصریح کرد: در راستای افزایش کیفیت نان، صنعتی کردن تولید می تواند با ذائقه مردم  سازگاری بیشتری داشته باشد و از طرفی به نفع سلامت و بهداشت کشور است.

انتهای پیام/
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار