به گزارش خبرنگار ایرنا ، دكتر محمدرضا كریمی با اعلام خبر تمدید تاریخ بسیج ملی كاهش مصرف قند، نمك و چربی تا سی ام دی، توصیه كرد: برای جلوگیری از پوسیدگی دندان، تا آنجا كه ممكن است باید مصرف مواد قندی و شیرینی را كاهش دهیم.
او ادامه داد: میكروب های موجود در دهان، قند و مواد قندی شیرین را به اسید تبدیل می كنند كه این اسید باعث حل شدن مینای دندان و پوسیدگی دندان ها می شود.
مدیرگروه آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه با اشاره به اثرات تخریبی مصرف مواد شیرین و چسبنده مثل شكلات، پاستیل و تافی در دندان ها، توصیه كرد: با آموزش به كودكان درباره نحوه صحیح شست و شوی دهان، به ویژه بعد از خوردن مواد قندی، می توان باعث پیشگیری از این روند شد.
او استفاده از میوه های تازه به جای شیرینی و شكلات به عنوان میان وعده را در پیشگیری از پوسیدگی دندان موثر دانست.
دكتر كریمی افزود: محصولاتی مانند نوشابه، كیك، آبنبات، انواع دسر، بستنی های یخی، ماست های میوهای و آب میوه ها، حاوی مقادیر بالای شكر هستند و با توجه به حجم بالای كالری، ارزش غذایی بسیاری كمی از نظر ویتامین، املاح، پروتیین و فیبر، دارند.
او ابتلا به پوسیدگی دندان بیش فعالی و چاقی را از مهم ترین عوارض رژیم غذایی پر شكر در كودكان معرفی كرد.
6113
پوسیدگی دندان، بیش فعالی و چاقی در انتظار كودكان با رژیم غذایی پر شكر
۲۳ دی ۱۳۹۴، ۱۶:۵۹
کد خبر:
81919531
شیراز- ایرنا - مدیرگروه آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشكی شیراز بیان داشت : پوسیدگی دندان، بیش فعالی و چاقی در انتظار كودكان با رژیم غذایی پـُر شكر است.
سرخط اخبار استانها
-
وزیر آموزش و پرورش :خیرین ۵۴درصد در ساخت مدارس مشارکت کردند
شیراز - ایرنا - وزیر آموزش و پرورش گفت: در یک سال گذشته ۵۴ درصد مدارس…
-
معاون وزیر صمت: ظرفیتهای معدنی استانها نباید معطل بماند
بیرجند - ایرنا - معاون امور معادن و فرآوری مواد وزیر صنعت، معدن و…
-
جانباز ۷۰ درصدی در چهارمحال و بختیاری به یاران شهیدش پیوست
شهرکرد- ایرنا- مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری…
-
بقای سازمانها در عصر فناوری منوط به انطباق با تحولات علمی است
اردبیل - ایرنا - رئیس همایش ملی مدیریت در عصر تحولات با تاکید بر فناوری،…