تهران - ایرنا - معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از کاهش میزان نمک نان ها از 1.8 درصد به یک درصد بر اساس مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور خبر داد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 شهریور 1395ساعت انتشار : 12:57:38تهران - ایرنا - معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از کاهش میزان نمک نان ها از 1.8 درصد به یک درصد بر اساس مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور خبر داد.