اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 10 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 9 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:9

مصرف زیاد کباب گوشت قرمز یکی از عوامل ابتلا به سرطان است

مصرف زیاد کباب گوشت قرمز یکی از عوامل ابتلا به سرطان است

ایلام - ایرنا - یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف بیش از حد کباب زغالی گوشت قرمز یکی از عوامل اصلی ابتلا به سرطان در افراد است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 فروردین 1395ساعت انتشار : 9:37:34
ایلام - ایرنا - یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف بیش از حد کباب زغالی گوشت قرمز یکی از عوامل اصلی ابتلا به سرطان در افراد است.